Rólunk

Ismerje meg cégünket

Ma olyan megoldásokban gondolkodunk, ami biztosítja Önnek és családjának a megszokott kényelmi színvonalat és a működtetés egyszerűségét az elérhető legnagyobb megtakarítás mellett.

Cégünk több, mint 15 éve foglalkozik természetes alapanyagokból - újrahasznosító eljárás során készült fapellet gyártásával.

Termékportfóliónkban a kiemelkedő minőségű fapellet alapanyagok mellett megtalálhatóak az olyan pellet alapú, újgenerációs kazánok, amelyek tökéletesen helyettesítik vagy kombinálhatóak meglévő energetikai (pl. fűtési, használati melegvíz-, napkollektoros) rendszerrel.

Mára havi fapellet kapacitásunk megközelíti a 3000 tonnát, melynek meghatározó része Európában kerül értékesítésre. Az ügyfeleink visszajelzése alapján, valamint az alternatív fűtésrendszerek piacán szerzett többéves tapasztalatunknak köszönhetően 2012-ben egy innovatív, teljes körű termék- és szolgáltatáscsomaggal léptünk a piacra: ez a Vimex Systems.

214-ben egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk. Tovább fejlesztettük a VS-30 tipusú kazánunkat. A végeredmény a VS-30U univerzális pellet kazán, mely a versenytársaihoz képest kiemelkedő hatásfokkal teljesít, többféle és változó minőségű fűtőanyag tüzelése esetén is.

Havi fapallet kapacitásunk megközelíti a 3000 tonnát

Célunk

- ügyfeleink számára kényelmes, fenntartható, környezetbarát és gyors megtérülést kínáló teljes körű megoldás biztosítása.

Kérdése van? Hívjon minket!

Minőségpolitikánk

Mi hiszünk az egyszerű, valódi megoldásokban

Szabadság a megszokott kényelem mellett

Élvezze a gázszolgáltatótól független, biztonságos megoldásainkat. A fejlett technológiának, valamint az intelligens érintőkijelzős vezérlőpanelnek köszönhetően garantált a felhasználói kényelem.

Ahány ház annyi szokás

Helytakarékos és egyszerű beépíteni. Nálunk az Ön igényéhez és a környezet kihívásaihoz való rugalmas alkalmazkodás kulcsfontosságú, ezáltal tudunk egyénre, épületegységre és házra szabott megoldásokat nyújtani.

Mindent egy kézből

A szakértői tanácsadás, a pellet tüzelésű tanács, annak szakszerű telepítése, garanciális üzemeltetése illetve a folyamatos, kiemelkedő minőségű fapellet alapanyag-ellátása jelenti a teljes szolgáltatáscsomagunkat.

Gondoskodunk otthona melegéről

környezetbarát és hatékony módon
A felhasználásbarát fapellet kazánok a gáz- és fatüzelésű rendszerekkel szemben fenntarthatóbb és költséghatékonyabb alternatívát jelentenek. A pellet techno-lógia folyamatos fejlődésének köszönhetően ma már a családi házaktól kezdve a hőerőmű szintű felhasználáson át széles körben alkalmazzák. Ebből és hozzáférhetőségéből fakadóan az egész világon egyre nagyobb teret hódít.
Pellet kínálatunk